Malmö

Stadsvandring i Malmö

Datum: 


Sidan kommer att uppdateras snart med  nya datum.

Presentkort


Varför inte ge bort en upplevelse i födelsedagspresent eller julklapp?

Det går nu att köpa presentkort på stadsvandringar i Malmö med AHa! Guide & Aktivitet. Mer information finns under fliken "Presentkort".

Som SkåneGuide följer jag med både små och stora grupper till många härliga och intressanta platser runt om i Skåne. Men, det är något speciellt med att utforska en stad till fots och i Malmö finns det mycket upptäcka och berätta om.  Under sommaren erbjuder jag öppna stadsvandringar.

På den här stadspromenaden blandas historien med vad som är på gång just nu; lättsamt och lärorikt. En mix av intressanta platser, spännande människoöden, arkitektur, konst mm i centrala Malmö; från den danska fiskebyn till de senaste årens snabba utveckling och förändring, med fokus på utbildning och hållbarhet; från Petrikyrkan till universitetet, Malmö Live och mycket annat.

Stadsvandringen tar 1,5 - 2 timmar.

Vi samlas 10 min innan turen start på Stortorget vid ryttarstatyn. Avslut i centrum. Stadsvandringen sker i grupp upp till max 10 personer, för att kunna hålla ett säkert och respektfullt avstånd till varandra pga Covid-19, samtidigt som alla ska kunna höra och se bra.

Pris: 150 kr per person (Vuxen från 18 år). Barn/ungdom 12-17 år: 70 kr.

Barn upp till 12 år: Gratis.


Är ni redan en färdig grupp, t ex ett företag, kompisgäng, eller en förening, och vill ha en egen guidad tur, går det självklart också bra. Kontakta mig för en offert. Då kan vi anpassa turen efter era önskemål, gällande datum, tid och mötesplats. Kanske vill ni ha ett speciellt tema eller nyfikna ett visst område, så som Västra hamnen med fokus på klimatsmart stadsplanering, lägga in en fikapaus, eller göra ett quiz medan ni promenerar. Det finns mycket kul att hitta på och möjligheterna är många. 

Bokning

Du bokar din plats via kontaktformuläret till höger. Ange vilken stadsrundtur som du önskar (datum) boka, namn, mailadress, telefonnummer, hur många deltagare du anmäler.


Jag bekräftar bokningen per mail, tillsammans med betalningsuppgifter.


För mer information och frågor är du  välkommen att ringa 070-4674780.


Om du har fått ett presentkort, som du vill utnyttja som betalning, vänligen uppge detta och presentkortsnummer i samband med din anmälan.